Hjem / Aktuelt / SIMPLI blir del av en større softwaregruppe

SIMPLI blir del av en større softwaregruppe

— SIMPLI har i 15 år jobbet med store og mellomstore kunder og har lyktes bra med dette, på tross av vår begrensede størrelse. Vi har erkjent at det har noen utfordringer å være små, og vi har derfor over noe tid vært på utkikk etter mulighet for å bli del av noe større. Nå har vi funnet den perfekte match som gjør at vi både kan tilby en bredere programvarepakke, men også bli en betydelig sterkere aktør innenfor vårt kjerneområde på ledelsessystemer, sier daglig leder i SIMPLI André Melbøe Bautz.

SIMPLI vil bestå som eget selskap i 4human gruppen, med tett samarbeid med vårt morselskap 4human HRM og søsterselskap 4human TQM.

Om 4human

4human er en ledende IT-leverandør som tilbyr HRM- og Kvalitetsstyrings systemer med tilhørende konsulenttjenester, og driftstjenester fra to datasentraler i Norge med tilhørende konsulenttjenester.

4human HRM AS er en ledende norsk leverandør av SaaS løsninger innen personalforvaltning. Vi er mer enn 80 dyktige medarbeidere som utvikler, selger og forvalter moderne, skybasert programvare. Vår skybaserte HRM løsning er, et komplett, modulbasert HR-system for oppfølging og videreutvikling av ansatte og bidrar til effektive personal-prosesser, tilfredse ledere/mellomledere/ansatte og redusert sykefravær/ fraværskostnader. Verktøyet bidrar også effektivt til digitaliseringen av det offentlige Norge gjennom sin tette integrasjon med elektroniske tjenester fra ALTINN/NAV. Vi hjelper ledere og personalansvarlige med å forenkle og forbedre arbeidsdagen, og vi sørger for at de ansatte blir ivaretatt på en god måte og har enkel tilgang på relevant informasjon.

— Vi er veldig glade for denne løsningen, som vil styrke vår mulighet for å støtte våre kunder enda bedre i framtiden, samt vokse ytterligere både i nåværende og nye markeder, sier André Melbøe Bautz.

Du kan lese hele pressemeldingen om oppkjøpet her. 

SIMPLI vokser med 4Human
Group CEO Bjørnar T. Andersen (t.v.) fra 4Human og daglig leder i SIMPLI Software AS André M. Bautz gleder seg til samarbeidet fremover.