Vår historie

Da André jobbet med miljøledelse i oljebransjen syntes han systemene var mange, tungrodde og kompliserte. Han ble besatt av tanken på at dette må da kunne gjøres enklere og mer oversiktlig? For å realisere sine drømmer sluttet han i jobben og begynte å programmere på et eget system i garasjen hjemme i Sylling. En bedrift i Oslo han kjente til falt for ideen hans og valgte å gi den entusiastiske nerden en sjanse. Implementering var så vellykket at André tenkte at dette kan jo funke for andre også. Han kjente godt til ISO standardene for kvalitet, miljø og HMS, så han bestemte seg for å programmere videre for de pengene han først hadde tjent.

Jungeltrommen hørtes tydeligvis godt og det tok ikke lang tid før kundene begynte å banke på døra for å prøve ut systemet som etter sigende skulle håndtere «alle» funksjoner og «alle standarder». Velvillige kunder installerte og fikk hjelp til den faglige implementeringen og før André visste ordet av det hadde han en håndfull bedrifter som stadig maste om nye og bedre funksjoner.

André innså at det ikke gikk an å holde på alene i garasjen lenger. På fester hos venner og på konferanser fant han dyktige fagfolk som falt for gründerens entusiastiske ideer.

Før de visste ordet av det var drømmen blitt til et firma – og det begynte å likne ganske mye på drømmen også! Alt i ett – systemet viste seg å fungere! Alt var ikke perfekt, men med godt samarbeid med kunder fikk de på plass grafisk prosess-navigering og all informasjon som mål, avvik, prosedyrer, risiko og avviks-rapportering knyttet direkte til prosessen i prosesskartet. Med relevant informasjon fra alle standardene!

Siden oppstarten har vi i SIMPLI fortsatt det gode og nære samarbeidet med kundene for å realisere deres mål om at styringssystemet deres skal være til hjelp og ikke en byrde. Ikke tungrodd og uoversiktlig. André er svært fornøyd, men han nekter å legge inn årene. Han vil ha det enda enklere og enda mer funksjonelt.

Målet er fortsatt som det var i begynnelsen: SIMPLI the best!