Hvorfor velge SharePoint-leverandør?

SIMPLI har siden dag én vært sikre på at å bygge våre systemer på SharePoint, det har vært den beste løsningen. På utviklersiden kan årsakene bli litt tekniske, men for din virksomhet – med alle deres ansatte som skal bruke systemet, er det lett å se fordelene.

Det som er det enkleste å oppdage, er at brukergrensesnittet er veldig gjenkjennelig. Alt som lever i Office-pakken ligner en hel del på hverandre. Dette gjør at dine ansatte er kjent med en rekke ulike funksjoner allerede før de tar i bruk et nytt system. Det er rett og slett lettere for dem å forstå hvordan de skal bruke verktøyet ettersom SIMPLIs løsninger fungerer sømløst med resten av Microsofts produkter.

Les mer om kvalitetsstyring.

SIMPLI kan levere våre verktøy på flere ulike måter. På en egen SharePoint server hos dere, eller Office 365. Uansett hvilken av løsningene som passer din virksomhet, kommer ikke implementering av et nytt verktøy fra SIMPLI til å legge beslag på dine IT-ressurser. Med et par tilganger, er det bare for våre eksperter å legge verktøyet inn på deres område – så er det klart til bruk!

SIMPLI har alltid utviklet og levert våre verktøy på SharePoint, det betyr at vi har blitt veldig gode på det også!