SIMPLI gir din virksomhet muligheten til å jobbe med ISO-standardene integrert i ett styringssystem!

De siste ISO-revideringene understreker at styringssystemer skal legge til rette for at kvalitet, HMS, miljø og informasjonssikkerhet skal henge tett sammen med virksomhetens strategi og ledelse.

Arbeidsmiljø i ledelsessystemet

Det er lovpålagt å følge HMS i Norge. Men det er store forskjeller på hvordan ulike virksomheter løser denne oppgaven. Den nye ISO 45001 kommer til å bli et godt verktøy for virksomheter med ønske om å jobbe strukturert med arbeidsmiljø i sin bedrift.

Dessuten gir byttet fra OHSAS 18001 til ISO 45001 en lik struktur som de nokså nylig reviderte ISO 9001 og ISO 14001. Dette gjør det enkelt å få de ulike standardene til å jobbe sammen. SIMPLI har koplet disse standardene i over ti år. Det betyr at systemene våre håndterer sammenstillingen veldig godt.

Disse standardene er fullt ut integrert i SIMPLIs ledelsessystemer. Derfor føler vi oss godt forberedt på ISO 45001 som er rett rundt hjørnet, og vi er sikre på at denne vil passe godt inn i våre strukturer.

Viktig med oversikt for å fatte riktige beslutninger

Med alle standardene integrert, blir det enkelt å ta avgjørelser og se fullstendige risikobilder. Da kan du ta hensyn til alle aktuelle standarder samtidig når din virksomhet skal ta smarte avgjørelser og nå sine mål.

Les mer om våre systemer

Med rett system blir jobben enklere

SIMPLIs systemer hjelper våre kunder med å sørge for gode og riktige arbeidsprosesser og et kontinuerlig fokus på å gjøre ting bedre. Kontakt oss gjerne for en demo, slik at vi kan se på muligheter for SIMPLI hos dere også.

Se hele bildet med et komplett styringssystem!